avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordinul prefectului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordinul prefectului

Ce trebuie sa fac ca sa obtin pordinul prefectului pentru un imobil din sectorul 3 ,aflat pe un teren ce a fost cumparat in 1958 in baza unei chitante de mana de catre parintii mei , vanzatorul figurand doar cu numele de familie ,fara prenume ,adresa,sau alte date de identificare.Din istoricul de rol fiscal cat si din istoricul de numar reiese ca din 1958 pana in prezent tatal meu a figurat ca proprietar.

Alte discuții în legătură

Acte de prprietate arghir ilie arghir ilie parintii mei au cumparat in 1958 pe baza unei chitante de mana un teren ,pe care pina in 1960 au construit din resurse proprii o casa.In acea chitanta ... (vezi toată discuția)
Teren vandut cu chitanta de mana allyfllo1 allyfllo1 Buna ziua, In 1956, bunicii mei au cumparat cu chitanta de mana un teren pe care au construit o casa. Intre timp a decedat bunicul si s-a facut certificat de ... (vezi toată discuția)
Cum se face un rol aiurelu36 aiurelu36 Tatal meu a decedat anul trecut,pentru a face succesiunea ,notarul mi-a cerut mai multe documente de la primarie, logic am fost la primarie si am solicitat ... (vezi toată discuția)