avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de prprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de prprietate

parintii mei au cumparat in 1958 pe baza unei chitante de mana un teren ,pe care pina in 1960 au construit din resurse proprii o casa.In acea chitanta vanzatorul era mentionat doar cu numele de familie,fara domiciliu sau alt act de identitate.In istoricul fiscal ,in istoricul de numar,si in cel juridic tatal meu apare ca proprietar(titular) din 1960 pina in prezent fara intrerupere.Ce trebuie facut pentru intocmirea actelor de proprietate?
Cel mai recent răspuns: shadow_figure , utilizator 16:41, 30 Octombrie 2009
O actiune in constatarea uzucapiunii, in contra vanzatorului, sau mostenitorilor acestuia, ori in contra statului, daca acestia nu pot fi identificati.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2009
shadow_figure, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa si teren cumparate cu chitanta de mana liviu777 liviu777 buna ziua, am si eu o problema parintii mei au cumparat un teren pt constructie casa cu chitanta de mana prin anul 1960, ambii parinti au decedat iar eu sunt ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului arghir ilie arghir ilie Ce trebuie sa fac ca sa obtin pordinul prefectului pentru un imobil din sectorul 3 ,aflat pe un teren ce a fost cumparat in 1958 in baza unei chitante de mana ... (vezi toată discuția)
Teren vandut cu chitanta de mana allyfllo1 allyfllo1 Buna ziua, In 1956, bunicii mei au cumparat cu chitanta de mana un teren pe care au construit o casa. Intre timp a decedat bunicul si s-a facut certificat de ... (vezi toată discuția)