avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie ingrijire batran imobilizat la pat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie ingrijire batran imobilizat la pat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:
este vorba de o batrana imobilizata la pat pe care o ingrijesc (cumpar medicamente, pampersi, menaj, etc) (momentan in locuinta proprie insa fiul caruia i-a lasat mostenire cu contract de vanzare cump. casa, teren, etc doreste s-o alunge din casa) fapt pentru care intentioez s-o aduc la mine ca sa-mi fie mai usor a avea grija de ea.

Doresc sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia aceea de ingrijire batran si cui trebuie sa ma adresez si de ce acte este nevoie(cazul despre care mentionez, este in provincie); batrana poate beneficia de vre-un ajutor ceva din partea statului?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de insotitor 0744892681 0744892681 Buna ziua. Mama are 87 ani. este imobilizata la pat. Practic nu mai poate sa mearga de aproape 1 an. Sotia mea o ajuta la tot ce este ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager? simona_andreea simona_andreea buna ziua, as dorii si eu un raspuns in legatura cu o problema legata de un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager, incheiat intre mine si ... (vezi toată discuția)
Ingrijire batrani serbanionus serbanionus in urma cu 18 ani,parintii meu au luat spre ingrijire 2 batrani,cu casa la tara,mutandu-ne cu totii la ei(noi 3) dupa o perioada femeia s-a imbolnavit fiind ... (vezi toată discuția)