avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Profesii liberale/PFA - Facturier personalizat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Profesii liberale/PFA - Facturier personalizat

Buna ziua,
Doresc sa comand un facturier personalizat pentru un expert topograf liber profesionist. Pe stampila apare mentiunea PFA. Pe facturier la beneficiar pot sa scriu PFA...Nume...etc, sau doar numele? Liberii profesionisti sunt PFA? Rog pareri
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 09:07, 8 Martie 2013
Buna ziua,

Puteti sa inscrieti mentiunea PFA in factura numai daca persoana fizica este autorizata in conformitate cu OUG 44/2008 privind desfasurarea activitatilor activitatilor economice de catre persoanel fizice autorizate.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa expert contabil ContSters50047 ContSters50047 desi au aparut normele metodologice de aplicare lg 571/2003 / modificate si completate, nu mi este clar daca , activitatea de prestari servicii a ... (vezi toată discuția)
Este necesara stampila? anca david anca david Sotul meu este pfa si se ocupa cu filmarea si fotografierea de evenimente. As dori sa stiu daca noua lege (44/2008) prevede obligativitatea de a avea stampila? ... (vezi toată discuția)
Profesii libere gabor elena gabor elena buna.as dori sa stiu daca activitatea pe care o desfasor se incadreaza in categoria profesii libere sau[liberale]si anume cod caen5630,venituri comerciale pe ... (vezi toată discuția)