avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Urmarire penala si cercetare administrativa ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Urmarire penala si cercetare administrativa ?

Am si eu nevoie de un pic de ajutor. In situatia depistarii unei posibile fraude inregistrata intr-o institutie bugetara, isi mai are rostul cercetarea administrativa daca s-a inceput urmarirea penala in cauza respectiva ? (adica cercetarea cauzei de o comisie interna, cercetare de catre comisia de disciplina, etc) O concluzie a unei comisii interne poate folosi intr-o cauza penala ? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: monodora , utilizator 16:05, 8 Martie 2013
Din moment ce s-a inceput urmarirea penala,o cercetare interna nu-si mai are sens,aceasta se suspenda de drept,urmand ca institutia sa astepte finalizarea cercetarii penale si sa procedeze in consecinta,in functie de rezultatul acesteia.
Laura V.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de disciplina ContSters48647 ContSters48647 In urma altercatiei fizice si verbale dintre doi functionari publici ambii au sesizat comisia de disciplina. Daca unul dintre acestia are certificat de la ... (vezi toată discuția)
Comisia disciplinara dia_happy_20 dia_happy_20 cel care te-a gasit in abatere disciplinara are dreptul de a face parte in comisia de cercetare disciplinara?X-( (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara cristina petrache cristina petrache Decizia, propunerea comisiei in urma cercetarii disciplinare este finala sau angajatorul poate trece peste decizia comisiei de cercetare disciplinara si are ... (vezi toată discuția)