avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Vanzare tigari
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Vanzare tigari

Buna seara,

Astazi am auzit pentru prima data ca ar trebui platit contributie la sanatate 2% pentru veniturile din vanzarea de tigari. Am dat cautare pe net, dar nu gasesc nimic. Imi spuneti, va rog, asa e? Am un magazin mixt, in care comercializez si tigari. Trebuie sa platesc vreo contributie in plus?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:13, 3 Aprilie 2013
Nu, daca va referiti la cota de 2% din adaosul comercial din veniturile realizate din vanzarea tigarilor asa cum prevedea OG 22/1992.
OG 22/ 1992 a fost abrogata de Legea 95/ 2006
[ link extern ]

[ link extern ]

Cititi si acest articol :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa asupra activitatilor daunatoare sanatatii ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Stiti cumva daca se mai calculeaza taxa asupra activitatilor daunatoare sanatatii (2%) pentru tutun si alcool pentru comerciantii cu amanuntul? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa 2% asupra pro.daunat.sanatatii MARIAB MARIAB buna ziua, Am si eu o mare problema. Odata aparuta Legea95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, la art 369 se abroga O G 22/1992 aprobata in ... (vezi toată discuția)
Referitor articol inserat vineri 4 ianuarie ora 11,00 privind contributii cass pentru pfa bisogc bisogc M-am documentat si actul normativ care reglementeaza acest aspect este Legea 95/2006 art 257 la care dau un , paste \' aici ,, Art. 257 (1) ... (vezi toată discuția)