avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala fila CEC
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala fila CEC

Buna seara,

Din momentul in care o fila CEC e refuzata la plata, in cat timp se ajunge la proces. Cat timp dureaza ancheta politiei economice? din acel moment in cat timp se ajunge la parchet? Un proces la tribunal cat timp dureaza? Din momentul T1(refuzul filei CEC) , in cat timp se termina tot acest proces? Aproximativ... Pana in ce moment pot renunta la plangerea penala, (in cazul in care ma decid sa fac plangere penala)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:43, 21 Februarie 2009
depinde de cine instrumenteaza dosarul!daca e mai constiincios mai repede daca nu mai greu!
wow... imi imaginam ca probabil e invers...

serios, un raspuns mai concret cred ca e mai util si mie si celor ce ulterior cauta sa se informeze.
Nu este nicaieri precizat un termen anume. Depinde de cei care cerceteaza cazul, adica de organul de urmarire penala si daca se ajunge la judecata, depinde de probele propuse ....de aparator.
Se poate vorbi uneori chiar de ani. Mai ales in aceasta perioada cand sunt foarte multe cazuri de acest fel.
De ce va grabiti. Nici plingere nu ati depus si va intereseaza timpul de solutionare. Daca vreti un raspuns concret, puneti o intrebare concreta. Nu intotdeauna refuzul la plata a unei file CEC poate face obiectul unei plingeri penala sau a unei infractiuni:-/
In cazul meu da. Am de gand luni sa merg sa fac plangerea penala. Dar doream sa stiu cat timp dureaza. Si daca pot renunta la un moment dat. Am luat prea multe tzepe in ultima vreme si trebuie sa dau un semnal in piata. Acesta e un inceput, dar doresc sa fie doar un semnal. Dar nici nu vreau sa merg pana in panzele albe. Daca omul are plangere penala si ilpresez cu telefoane, poate imi recuperez creanta si atunci si renunt la plangere. Ca pe investire vad ca mai nou nu recuperez nimic.

Alte discuții în legătură

Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
Investire fila cec frk frk Am depus o fila CEC (refuzata la plata pentru lipsa disponibil) la Juedcatorie in vederea investirii cu formula executorie. Problema este ca am facut si ... (vezi toată discuția)
Executare fila cec -urgent!!!! Moga Moga Va rog mult sa-mi dati urgent un sfat si anume: Cum pot solicita in baza unei file cec refuzate la plata, atat executarea silita a societatii cat si ... (vezi toată discuția)