in anul 2005 respectiv 2007 am facut doua credite nevoi personale in total 2.800 lei aceste sume find pe doua carduri amindoua la aceasi banca pina in 2011 am fost la zi cu platile la achizitia creditului o adeverinta de salar si un buletin in urma creditelor am fost nevoit sa inchei doua asigurari de viata pt care mi se percepea un comision de 0,80 % din suma datorata . in martie 2011 aveam o datorie de 2.200 pentru amindoua credite ,asigurarile erau pt incapacitate temporara ,somaj si deces .la jumatatea luni matie am avut un accident de munca in urma caruia am fost in CM175 zile ,timp de 2-3 luni miam platit ratele aferente celor 2.200 lei ,dupa trei luni cind am inceput sami revin am citit contractele si am solicitat sa mi se acorde despagubiri din partea asiguratorului mi sa refuzat pe motiv ca nu a fost incapacitate ci CM in urma refuzului am acceptat o refinantare numai ca suma se dubla si datorita faptului ca sa prelungit perioada de rambursare mi sa intocmit un alt contract iar asigurarea aceea obligatorie am schimbato cu o alta banca brd asigurari de viata (aviva cea dinnainte) aceasta se intimpla prin octombrie 2011 pina in iulie 2012 nici o problema am platit in jur de 1000 lei din totalul de 4.100 . in luna iulie urmare a accidentului si problemelor de sanatate am fost nevoit sa ma pensionez find declarat INVALID GR 2 PIERDEREA TOTALA A CAP MUNCA ,am mai platt vreo 2 rate(130lei) dupa care am cerut din nou asiguratorului sa ma despagubeasca mau refuzat din nou (de data aceasta cei de la brd asig viata) de notat ca la rata de 135 lei asigurarea era 16 lei consider ca este un abuz din partea asiguratorului deoarece conditile din contract cu privire la asigurare nu sint respectate de asigurator INTREBAREA mea este ce pot face?
deci in 2005 si rspectiv2007 am avut doua credite la aceeasi banca in 2011 martie am suferit un accident de munca am stat acasa 6luni in CM (incapacitate emporara) pe timpu incapacitati am solicitat asiguratorului daune mau refuzat pe motiv ca nu era incapacitate ci CM urmare a refuzului am facut refinantare din doua credite sa facut unul si mi sa incheiat aceeasi fel de asigurare dar cu alt asigurator timp de 8-9 luni am platit ratele fara nici o intirziere in iulie anul urmator medici mau gasit invalid urmare a acestei decizi am solicitat asiguratorului daune mau refuzat pe motiv ca la data incheeri contractului eram invalid. ??? cred ca acum am fost mai explicit? deci in iulie 2012 medici mau gasit invalid iar decizia de invaliditate este eliberata in iulie 2012 iar data iviri invaliditati este martie 2011 . la data semnari contractului de refinantare nu erau in invaliditate prin anumite documente . cred am ajuns in situatia creeata din cauza ca in 2012 m sa eliberat decizia de ivire a invaliditati cu o data anterioara respectiv 2011
primul acident de munca are legatura directa cu al doilea acident de munca (si pensie de boala) ?
Spun asa ceva pentru ca intre timp ati facut o refinantare din care s-au anulat asigurare pe primul credit si ati incheiat o nou contract de asigurare prin contractul de refinantare... Conteaza foarte mult ce ati declarat pe cerere de credit de refinantare (si/sau cerere de asigurare si conditii de asigurare in caz de acidente/concedile medicale din trecut)
nu sint doua accidente doar unu la vreo 4 luni de la accident am solicitat asigurarea pe motiv ca nu a fost incapacitate ci CM din aceasta cauza la refinantarea pripusa de banca si mai ales in urma refuzului sa facut din doua contracte unul si aferent acestui contract sa pus si o asigurare iar aici cred este problema stiu la ceva referiti ,,conteaza ff mult '' eu doream un raspuns in mare consider ca refinantarea este un lucru impus ilegal consider ca trebuia sa mi se ofere daune inainte de refinantare
dupa refinantare este cu totul altceva este un functionar al banci care a facut niste documente care nu corespund exact reaitati as dori sa vad ce posibilitati am sa deschid plingere impotriva banci RETROACTIV adica din urma 1 an doi sau daca nu mai ai contract cu dinsi nu se mai poate? in 2011 era o suma de 2000-2500 la refinantare 4200 deoarece sa marit timpul rambursari ma veti intreba ce contest eu acum 2500 sau 4200 aici e problema eu zic ca 2500 si anularea refinantari findca este ilegala poate visez cai verzi pe pereti da asta e
Asigurare
comerciantu
un contract in urma unui credit nevoi personale se incheie o asigurare in lipsa unui girant cu un comision 0,70 din suma totala clauzele incapacitate ... (vezi toată discuția)
Credite
comerciantu
am avut doua credite iar in loc de girant am avut doua asigurari,in 2011 un accident de munca cu incapacitate temporara urmat de invaliditategr2 pierderea ... (vezi toată discuția)