avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare facuta de girant
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare facuta de girant

Buna dimineata!
Intrebare: daca debitorul face contestatie la executare trebuie sa faca si girantul contestatie? Si daca trebuie sa faca si girantul contestatie, o poate face prin aceeasi cerere cu debitorul sau separat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 14:23, 11 Martie 2013
Nu este obligatoriu sa faca si debitorul, si girantul. Face cel/cei care crede/cred ca sunt lezati in interesele legitime. Contestatia se poate face impreuna sau separat, cum doriti, daca se contesta acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune porce porce Buna ziua, in urma executarii silite s-a infiintat poprirea si asupra girantilor;daca titilarul -debitor de pune cerere de contestatie si plateste cautiunea ... (vezi toată discuția)
Adresa executor porce porce Buna dimineata, conf legii 1/3 din venit se opreste pentru executare silita(in calitate de girant),exec a pus poprire pe intreg venitul(pensie de ... (vezi toată discuția)
Procedura contestatie la executare de catre trei giranti contract car dorumihalache dorumihalache Debitorul nu a achitat imprumutul la un CAR. CAR a solicitat executarea tuturor girantilor. Executorul a intocmit trei Dosare de executare, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)