avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura Contestatie la Executare de catre trei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura Contestatie la Executare de catre trei giranti contract CAR

Debitorul nu a achitat imprumutul la un CAR. CAR a solicitat executarea tuturor girantilor. Executorul a intocmit trei Dosare de executare, avand in vedere ca locuim in sectoare diferite din Bucuresti. Intrebarea mea este care este posibilitatea, daca exista, sa inaintam o cerere comuna de Contestatie la executare. Luati in considerare faptul ca locuim in sectoare diferite, deci instante de executare diferite. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: dorumihalache , utilizator 20:25, 6 Septembrie 2016
Fiecare debitor-girant trebuie sa faca contestatie separata, chiar daca motivele vor fi asemanatoare.Contestatia la executare se va introduce la instanta de executare,instanta de executare este judecatoria in a carei circumscriptie se afla la data sesizarii organului de executare,domiciliul sau dupa caz,sediul debitorului.[Art.651(1)NCPC].
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la somatie ElizaE ElizaE As dori sa aflu unde trebuie depusa contestatia pentru somatie, adica pt suma ceruta de executor( onorariu ) + cheltuieli ,taxe etc. nu sunt de acord,deoarece ... (vezi toată discuția)
Unde se depune o contestatie pentru executare silita. keylin keylin Va rog sa imi spuneti, unde se depune o contestare a executarii silite.La judecatoria din orasul unde locuiesc in prezent eu sau la judecatoria care a ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)