avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta alcoolului - alcoolemie 1.1, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta alcoolului - alcoolemie 1.1, refuz recalculare, procedura instanta

in urma unui accident rutier fara victime unei persoane i sa gasit o alcoolemie de 1,1-1,2la mie. aceasta persoana sustine ca nu avea cum sa aiba o asemenea alcoolemie si a cerut procurorului o recalculare ,fiindui refuzat acest drept .vreau sa stiu daca avea dreptul la recalculare si daca nu i sa dat acest drept ,cum se poate apara in instanta
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 14:38, 11 Martie 2013
este tardiv acum in instanta, daca a debutat cercetarea judecatoreasca, atata timp cat nu a facut plangere impotriva rezolutiei procurorului de respingere a cererii de recalculare a alcoolemiei. In cazul in care a existat rezolutia cum a fost motivata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mos craciun mi-a adus ....o citatie....si o rezolutie!ce ma fac? jon53 jon53 Magia sarbatorilor de sfarsit de an ne cuprinde pe toti si o efervescenta pune stapanire pe noi intru pregatirea meselor festive si a darurilor de Craciun si ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor si masurilor de urmarire penala ale procurorului mili999 mili999 Mi s-a dispus NUP pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala dintr-un accident rutier in care eu nu ma consider nevinovata. Desi am primit NUP mi ... (vezi toată discuția)
Rezolutia procurorului prin care respinge o plangere ca inadmisibila este o rezolutie de neincepere a urmaririi penale, in sensul art 278 ind 1 cpp lawfull lawfull Rezolutia procurorului prin care respinge o plangere ca inadmisibila este o rezolutie de neincepere a urmaririi penale, in sensul art 278 ind 1 CPP ? Se pare ... (vezi toată discuția)