avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cantitativ valoric sau global valoric?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cantitativ valoric sau global valoric?

Pt o firma care vinde marfa en-gros(caen 5117-interm vanzari prod alimentare)treb tinuta o evidenta cantitativ sau global valoric?Pana acum a fost tinuta global valoric .Este gresit?
Cel mai recent răspuns: roxxana_soare , utilizator 17:38, 11 Martie 2013
Nu e ilegal, dar pare cam bizar...
Din ce relatati seamana mai degraba cu "mic-gro" decat cu en-gros.
Recomand evidenta cantitativ-valorica.

Succes!
asa este.un mic -gros.practic cumpar marfa de la produc sau depozite en-gros si o revand cu adaos magazinelor.daca trec la cantitativ valoric ,in contabilitate cum fac trecerea?VA MULTUMESC CA MI-ATI RASPUNS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura si casa de marcat fiscala letitias letitias Am o firma en gross.As dori sa stiu daca in acelasi spatiu cu marfa am voie sa lucrez cu facturi si cu casa fiscala pentru vanzari en gross si en ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru adrianabresug adrianabresug avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul Clara_Sapun Clara_Sapun am o societate care urmeaza sa vanda produse alimentare (mici, bere, frigarui, piept de pui, aripi pui etc.. la targuri mai preciz zilele orasului) Pana acuma ... (vezi toată discuția)