avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme inmatriculare

Buna seara am cumparat o masina cu provienenta din franta de la o firma din Bucuresti , am facut r.a.r acolo ....am ajuns acasa am achitat toate taxele si intr-un final am depus dosarul pt inmatriculare ...aici supriza dupa ce am dat toate actele necesare + traducere contracte vanzare-cumparare franceze si certificatul masinii, functionara de la ghiseu imi zice ca ei au dubii in privinta actelor si vor sa faca vreificarea totala a tuturor documentelor din dosar. Intrebare se poate ca masina respectiva luata din franta sa fie aflata in vreun contract de leasing iar la noi in tara sa-i poti face carte de identificare sa poti trece r.a.r cu ea sa o inscrii in financiar si asa mai departe ? Aia de la politie nu au zis ca ar fi gasit-o cu vreo problema dar pun tot raul in fata , am contract vanzare cumparare intre mine si firma din romania , inca unul dintre firma din romania si ce-a din franta ...si inca un act intre firma care e propietar pe cartea masinii si firma care a luato din franta ..poate interveni vreo problema?! A mai intampinat cineva asemenea problema ?! Sau un sfat macar de la un cunoscator . Daca e nevoie de mai multe informatii in vederea actelor pot detalia fara probleme , Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:53, 11 Martie 2013
Daca deja ati facut RAR-ul, eu cred ca ar trebui sa stati linistit, daca erau probleme acestia se sesizau primii. Probabil ca urmeaza o procedura mai ampla, asteptati sa vedeti ce raspuns va da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare masina la serviciul inmatriculari catalins2 catalins2 Buna Seara , am o mica problema ..am cumparat o masina din bucuresti , am reusit sa-i fac r.a.r in bucuresti dupa care am ajuns acasa in iasi , am achitat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism daniel_b daniel_b un roman a adus o masina din Italia iar eu am cumparat-o de la acesta ! daca nu mai am factura dintre italian si romanul de la care am cumparat masina si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism anglia. x3us x3us Am achizitionat de 20 de zile un autoturism de la un cetatean roman cu rezidenta in Anglia (contract de vanzare cumparare facut in limba romana) si vreau sa ... (vezi toată discuția)