avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post pentru inlocuitor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post pentru inlocuitor

Eu am functia X.. insa plecand o colega am preluat atributiile functiei Y;in CCM scrie clar ca pentru a inlocui pe cineva in alta functie trebuie sa am fisa de post corespunzatoare inlocuirii. Este in regula daca mi se da fisa de post noua cu perioada determinata fara a se specifica functia mea de baza si faptul ca functia din fisa de post reprezinta inlocuire???
Nu ar trebui ca mai intai sa mi se faca o delegatie?
Este normal sa mi se dea sa semnez retroactiv anumite acte?
Cel mai recent răspuns: corina_ionita , utilizator 09:41, 20 Februarie 2009
Fisa postului este individuala. In ea se prevede numele persoanei, functia si atributiunile. Daca ati ramas cu aceasi functie, dar aveti si alte atributiuni, normal este ca printr-o decizie interna sa vi se aduca la cunostinta acest lucru.
Si nu este normal sa semnati retroactiv anumite acte. Eu nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva. Totusi daca semnati, cititi cu atentie ceea ce semnati, sa nu va treziti trasa la raspundere pentru anumite atributiuni cuprinse in acele acte si despre care dumneavoastra nu stiati.
Este vorba de functii diferite si atributiuni diferite, eu acum am o parola de "inlocuitor" pentru ceea ce indeplinesc acum , eu sunt incadrata cu functia veche...inlocuiesc o alta perosoana cu alta functie...atributiunile sunt in mare parte diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt angajata în funcția de operator date principal ... Beatrice01 Beatrice01 Bună ziua! Sunt angajata în funcția de operator date principal în cadrul unui Spitalul Județean de Urgență, având o vechime de 18 ani în aceasta ... (vezi toată discuția)
Fisa post adisoi adisoi Buna ziua Am fost angajat pe un post pe care nu l regasesc in COR iar angajatorul a adus in instanta o fisa a postului nesemnata,nedatata si neinregistrata ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in acte (fisa post, ccm) paria paria In urma cu 1,5 ani m-am angajat la o societate privata unde am semnat doar CIM si, in iulie ac ROI. Acuma... in urma cu cateva zile mi s-a adus spre semnare ... (vezi toată discuția)