avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca se poate, ca fiul meu, in urma divortului sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca se poate, ca fiul meu, in urma divortului sa poata avea numele meu de fata

Buna ziua,

Va rog din suflet sa ma lamuriti cu o intrebare.
Daca in urma divortului, eu , aleg sa ma intorc la numele de fata, pot sa fac acelas lucru si pt. fiul meu, (sa aiba numele meu), ( el este minor -2,4 luni).?
Daca este posibil, in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: Meroiu Daniela , Avocat 00:12, 22 Februarie 2009
Daca vreti sa ramaneti cu numele de familie dobandit la casatorie puteti acest lucru cu acordul sotului in timpul solutionarii actiunii de divort .In acest context nu mai este necesara schimbarea numelui de familie al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume minor cu acordul tatalui primavera1234 primavera1234 Tatal minorului este de acord cu schimbarea numelui minorului incredintat mamei. Care sunt pasii de urmat pentru acest lucru? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor sau schimbare nume mama ? tia-maria tia-maria Buna ziua ! In speranta ca ma veti ajuta, va expun urmatoarea problema: Am un copil rezultat in urma unei relatii de concubinaj. Acesta este recunoscut ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui ContSters105388 ContSters105388 Buna tuturor, Doresc sa-mi schimb numele, adica vreau sa renunt la numele meu de familie si sa iau unul din cele doua prenume ca nume de familie. As vreau mai ... (vezi toată discuția)