avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Codul Civil - buna vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Codul Civil - buna vecinatate

Sunt propietarul unei case in care urmeaza sa ma mut in scurt timp, iar unul din vecini a obtinut o autorizatie de extindere a unui service auto, posibil cu bani europeni. IN acest caz, in momentul in care ma voi muta si servie-ul va fi finalizat, voi fi nevoit sa suport zgomotele produse si noxele eliminate in atmosfera, avand in vedere ca va avea si o parte de vopsitorie.
Este posibil sa se construiasca un service auto cu fonduri europene intr-o zona rezidentiala fara a se solicita acordul vecinilor exprimat printr-un inscris juridic? Un asemenea service auto nu deranjeaza prin zgomotele produse si noxele emise vecinii? Este posibil sa se acorde fonduri europene fara a se indeplini conditiile impuse de autoritati ( garda de mediu, primarie) si sa se acorde banii doar pe baza documentelor prezentate fara a se verifica la fata locului daca sunt indeplinite asemenea conditii, daca vecinii sunt de acord cu asemenea activitati lucrative?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Service auto langa mine deeadeac deeadeac Buna ziua, tocmai am achiziționat o casa, la țară in care urmeaza sa ma mut. Am inceput sa merg in timpul săptămânii pe acolo si sa observ ca unul dintre ... (vezi toată discuția)
Vecin cu vopsitorie serbanmoga serbanmoga Buna ziua, Unul dintre vecini detine o vopsitorie auto. Vopsitoria la care ma refer face un zgomot si un miros execrabil cu toate ca proprietarul sustine ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre o casa si un service auto danapet danapet Care este legea ce imi poate da toate informatiile legate de distanta legala ce trebuie considerata intre o casa si o constructie ce va servi drept service ... (vezi toată discuția)