avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin cu vopsitorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin cu vopsitorie

Buna ziua,

Unul dintre vecini detine o vopsitorie auto. Vopsitoria la care ma refer face un zgomot si un miros execrabil cu toate ca proprietarul sustine ca are toate filtrele cerute de lege.

Desi avem zid comun, proprietarul acestei vopsitorii nu mi-a cerut niciodata vreo persmisiune de a infiinta respectiva vopsitorie auto desi a cerut-o tuturor celorlalti vecini care i-au si acordat-o.

Va intreb, ce mijloace legale as avea la dispozitie pentru a face ceva in aceasta privinta, respectiv pentru a obtine desfiintarea vopsitoriei respective sau macar amendarea proprietarului.

Mentionez ca locuiesc intr-o zona destul de centrala a orasului intr-un cartier rezidential.

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:02, 5 August 2013
Pentru verificarea situatiei la fata locului ,sesizati oficial serviciul specializat din primarie,
autoritatea de sanatate publica locala,care in cazuri motivate aplica sanctiuni care pot merge pana la ridicarea provizorie/definitiva a autorizatieri de functionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie vopsitorie serbanmoga serbanmoga Bunza ziua, Am un vecin care are o vopsitorie auto care face un zgomot teribil si de la care vine un miros ingrozitor chiar daca acesta sustine ca are toate ... (vezi toată discuția)
Codul civil - buna vecinatate balanilie balanilie Sunt propietarul unei case in care urmeaza sa ma mut in scurt timp, iar unul din vecini a obtinut o autorizatie de extindere a unui service auto, posibil cu ... (vezi toată discuția)
Vecin cu vopsitorie auto brincova brincova Buna ziua, vecinul meu si-a ridicat o constructie, \"hala\"in vara lui 2009, fara aprobarea noastra, cu scopul de vopsitorie auto. A primit de la noi prin ... (vezi toată discuția)