avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Competenta instantelor romane - fapta savarsita in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Competenta instantelor romane - fapta savarsita in Austria

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am comis o infractiune pe teritoriul Austriei, acum vreo jumate de an. Cand m au prins acolo, am recunoscut fapta si m au trimis in tara, pentru ca aveam interdicitie. Acum cateva zile am fost chemat la politie in romania, cica mi-au facut dosar pt acea infractiune la noi, dupa incadrarea noastra. Este posibil sa fiu judecat aici pt o fapta comisa acolo?Daca m as duce in Austria sa cer sa ma judece dupa legea lor, ca e mai blanda, se poate?adica instantele romane ar trimite ds inapoi?sau din moment ce l au trimis aici, cei din Austria ma vor trimite sa ma judec in Romania?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ortega , utilizator 23:40, 21 Martie 2013
buna as dori sa stiu ce incadrare este in austria pentru furt.am si eu o cunostinta arestata pentru furt calificat .multumesc din suflet daca imi poti raspunde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal? messagero messagero In urma cu cateva luni cand eram in Spania, am facut o prostie...O \"prietena\" vroia sa jefuiasca niste fete care stateau pe o banca in parc,si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Îngrijire medicala austria - neplata, consecinte Thomas86 Thomas86 Am fost în austria acum un an și jumătate,am avut o urgenta medicala și am apelat 112,nu sunt asigurat și mi-au trimis hârtii acasă sa plătesc,s umane ... (vezi toată discuția)
Ds. civil suspendat - repunere pe rol sau nu ? .... termen ? .... se va pierde ? oanaportar oanaportar - 2 procese civile au fost suspendate intrucat s-a deschis un Dosar penal - 1 proces a fost suspendat - în temeiul art.244 alin(1) ,pct.2 Cod procedură ... (vezi toată discuția)