avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art 101 al 3 lit d. din OUG 195/20022 - posibilitate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art 101 al 3 lit d. din OUG 195/20022 - posibilitate anulare proces verbal

Mi-a fost retinut permisul pentru condus pe contrasens.
In pv-ul primit scrie ca fapta savarsita este prevazuta de art 101 al 3 lit d din OUG 195/20022 si sanctionata de art 101 al 3 lit d din OUG 195/20022
Pot solicita anularea pv-ului pentru acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:18, 13 Martie 2013
Puteti contesta procesul verbal de contraventie, dar aveti sanse minime de castig intrucat este vorba de o eroare de scriere care nu poate crea nicio confuzie, OUG 195/20022 nu a fost inca elaborat si aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 195/20022 dumitreldd dumitreldd Mi s-a retinut permisul. Agentul a plecat cu permisul meu , iar la cateva zile am gasit in cutia postala PV-ul Fapta si sanctiunea sunt prevazute, dupa cum a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, sanse castig plangere - am dubii in privinta celor mentionate in procesul verbal de contraventie gicudar gicudar Salut tuturor, sper sa aflu si eu un raspuns la problema mea, multumesc anticipat: Mi s-a retinut permisul pentru ca am oprit pe contrasens pentru 30s ... (vezi toată discuția)
Contestare pv politia rutiera cristicarnisca cristicarnisca Buna seara Este primul meu subiect pe care il deschid (pana acum am fost doar cititor)dar nevoia ma face sa apelez la D-voastra. De curand am fost oprit de ... (vezi toată discuția)