avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala - urgentare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala - urgentare dosar

as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni?
Puteti sa fiti mai explicit, este vorba despre un dosar in care procurorul a dat solutia de neincepere a urmaririi penale? ati atacat aceasta solutie?
Dosarul a fost intocmit de politia rutiera si trimis in parchet cu neinceperea urmaririi penale.Dupa un an de la intocmirea dosarului sotul a aflat ca permisul auto este suspendat,iar cand a fost la parchet a facut o cerere si i s a spus ca i se va urgenta dosarul.
acum as vrea sa stiu cat dureaza aceasta urgentare pentru ca i s a intocmit alt dosar penal pentru ca a circulat cu permisul suspendat.asa a si aflat de-altfel ca are permisul suspendat.
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
mihaela_apostol, utilizator
Este greu de spus.
Vorbiti cu avocatul dvs.
Sunt cazuri in care poate merge foarte repede si cazuri in care sa mearga foarte incet.

Si eu am un caz in care astept de 3 saptamani sa se dea o solutie de NUP din ziua in care a ajuns dosarul la parchet dar inca nu am facut nimic ca sa urgentez solutionarea ca sa nu agit apele.
Dupa o luna voi cere insa urgentarea...
daca stia ca are dosar pe rol mi-e greu sa cred ca nu stia si ca permisul este suspendat.
mai mult ca sigur a fost si amendat contraventional si a si platit sau nu amenda deci stia.
nu prea tine treaba cu "nu stia"
chiar daca va fi trimis in judecata pentru ambele dosare acestea daca se va ajunge la condamnare se vor contopi.
politia rutiera a trimis referatul cu nup dar trebuia sa astepte solutia procurrorului .
Am un dosar cu care ma aflu in aceesi situatie... am depus cerere de urgentare, insa astept de 6 luni ?! e chiar aiurea... am depus cerere sa se urgentenze insa ei incetinesc...


Alte discuții în legătură

Dosar penal ContSters227483 ContSters227483 buna ziua ,ma confrunt cu o problema de anul trecut si chiar nu mai sti ce sa mai fac am un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Accident si consum de alcool dinumarius68 dinumarius68 Buna ziua ! cat dureaza ca procurorul sa-mi dea decizia , daca verdictul de la politest a plecat cu ``NUP``, mentionez ca are cateva luni bune..am facut ... (vezi toată discuția)
Model cerere urgentare dosar penal grasu81 grasu81 Anul trecut mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Mi-a venit acasa hotararea de ne-incepere a urmariri penale si amenda ... (vezi toată discuția)