avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... presedinte asociatie locatari - titlu onorific, fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

presedinte asociatie locatari - titlu onorific, fara remuneratie, cenzor - contract cu PFA

Daca presedintele unei Asiciatii de Proprietari nu are pretentii salariale, presteaza munca fara a fi remunerat se mai intocmeste contract de mandat?, sau este suficienta hotararea Adunarii generale a Locatarilor.
daca cenzorul ales este PFA se mai intocmeste contract de mandat sau numai contract de prestari servicii. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:35, 19 Martie 2013
Pentru presedinte nu mai este necesar contract de mandat.
Pentru cenzor se face contract de mandat.

Totusi, sunteti asociatie de locatari? Nu de proprietari?
Suntem Asociatie de proprietari. Am citit de spre asociatii de locatari inainte si probabil din eroare am ramas cu asiciatie de locatari in ...minte
Am citit mai tarziu topicul.
Parerea mea, in legatura cu intrebarile:
- presedintelui trebuie sa i se intocmeasca contract de mandat, chiar daca nu are pretentii materiale;
- daca cenzorul este PFA, nu trebuie sa-i intocmiti contract de mandat; prestatia acestuia se face pe baza unui contract de prestari de servicii, cu clauze/obligatii specifice bine definte - chiar daca cenzorul este si membru al as. proprietari; evitati in acest sens o multime de complicatii, state de plata, declaratii si situatii fiscale, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire contract intre cenzor si asociatie de locatari sebilicka sebilicka Ce tip de contract se incheie intre cenzor si asociatie de locatari incepand cu data de 01.2013, model de contract si actul care inceteaza raporturile intre ... (vezi toată discuția)
Transmiterea in revisal liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme: Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in ... (vezi toată discuția)
contract de prestari servicii sau contract de munca part-time alimik alimik buna ziua sunt cenzor la o asociatie de locatari. as dori sa stiu ce fel de contract imi recoman dati sa inchei cu asociatia de proprietari: contract de ... (vezi toată discuția)