avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntare la firma...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntare la firma...

Buna ziua,
Sunt patronul unei firme, am calitatea de administrator si asociat unic si doresc sa cedez firma unui membru din familie dorind sa nu mai am nici un statut in aceasta firma.Se poate acest lucru?Cum se va face si unde?...
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vasile Roman , Avocat 17:15, 21 Februarie 2009
Buna ziua!

In cazul dumneavoastra cedarea societatii catre o terta peroana implica urmatoarele activitati:
- Decizie asociat unic de cesiune
- Contract de cesiune
- Declaratie asociat nou
- Declaratie specimen de semnatura sociat nou
-Act constitutiv actualizat.
Toate aceste acte le poate face un avocat mai putin Declaratia de specimen de semnatura.
Daca va pot fi de folods cu alte informatii ma puteti contacta la tel. 0723.873.387 sau 021.312.28.24
Av. Vasile Roman

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl simao simao Buna ziua, Sunt asociat (50%) si adminsitrator al unui SRL. Doresc sa cedez toate partile mele sociale unui tert si de asemenea sa renunt la calitatea de ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! O firma cu 2 asociati, din care unul este si administrator, cesioneaza partile sociale unei alte persoane care va avea calitatea de asociat unic si ... (vezi toată discuția)