avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie presedinte

Buna ziua .
Presedintele asociatiei de proprietari , fata de care a fost dispusa , in instanta , inceperea urmaririi penale , si-a dat demisia si citez : ”...totodată il numesc ca presedinte interimar de la dat de 01.11.2012 pe dl. ... , care va convoca si conduce Adunarea Generala pentru alegerea de presedinte conform legii 230/2007 ” . In interiorul citatului nu am facut modificari , excluzand numele urmasului . Din 15.10.2012 (data inreg.demisiei) nu s-a intamplat nimic- dar , aceasta este intrebarea , poate un pres. de asociatie sa-si numeasca urmasul la tron ? Care este acoperirea legala ? Demisionarul nu a fost ales niciodata legal . A vrut doar sa scape de urmarirea penala .
Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
IonPopescu-B, utilizator
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 10:16, 19 Martie 2013
Va multumesc si apreciez spiritul de gluma .
Situatia pe care o inteleg eu ca exista acolo, nu v-a fi niciodata rezolvata de institutiile statului carora dvs. v-ati adresat pana acum.Nimeni nu o sa organizeze o adunare generala in locul dvs., care sunteti proprietari. Eu inteleg ca nu puteti organiza o adunare generala deorece nu cunoasteti cate blocuri sau scari exista dupa acordul de asociere, situatia este cam aiurea, dar identica in majoritatea asociatiilor.Ce sa cautati dvs.la alt bloc, cu tabele de semnat pentru organizarea unei adunari generale, pentru a hotara ceva (?) impreuna cu alti indivizi straini de proprietatea comuna existenta acolo unde locuiti ?.

Pentru a evita neplaceri de acest gen, incercati sa va organizati la nivelul condominiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare adunare generala dumitru suiu dumitru suiu Multumesc pentru raspunsurile primite . Am intrat intr-un joc care nu este al meu insa trebuie sa ies cumva din incurcatura asta .Doresc sa imi raspunda cineva ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face . asociatie de proprietari . IonPopescu-B IonPopescu-B Buna dimineata . Va rog sa-mi spuneti daca , pentru a putea obtine documentele pe baza carora sunt calculate cheltuielile lunare , pot solicita copiile ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fals ! IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua . Un individ care nu este proprietar in cadrul asociatiei noastre , dupa demisia presedintelui ( octombrie , 2012) si administratorului (martie , ... (vezi toată discuția)