avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis suspendat de 2 ani fara instintare - modalitati ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis suspendat de 2 ani fara instintare - modalitati de recuperare

Buna, in data de 10.09.2011, autovehiculul meu fost oprit de doi agenti de politie, prietenul meu care conducea nu avea actele asupra lui, asa ca am dat eu cartea ma de identitate, sa justific proprietatea autovehicului. I-au facut etilotest care a iesit negativ (0,0).
Astazi 14.03.2012, am vrut sa imi preschimb permisul care expira peste 3 luni. La ghiesul permise, doamna de acolo mi-a zis ca nu poate sa imi faca poza deorece am dosar penal pentru refuz recoltare probe biologice, si ca nu mai am drept de conducere din 10.09.2011. Pana acuma nimeni nu ma anuntat ca eu nu mai am drept de conducere . Ce as putea face pentru a recapata dreptul de a conduce? Si daca as putea cere despagubiri politie? Multumesc!
Daca nu aveti numarul de dosar este cam greu sa aflati ceva fara sa va deplasati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut cum se recapata dreptul de a conduce in romania daca am ... Ovi1993 Ovi1993 Salut cum se recapata dreptul de a conduce in Romania daca am fost condamnat si perioada in care am fost suspendat sa terminat , in momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Dosare penale pe nedrept pentru conducere fara permis mradutsu mradutsu Buna ziua, va rog mul sa ma ajutati pentru ca nu mai inteleg nimic, In data de 12 iunie 2013conducand o masina cu nr de inmatriculare pe bulgaria am fost ... (vezi toată discuția)
Dovada expirata Christiano Christiano Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura ... (vezi toată discuția)