avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intoarcere executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intoarcere executare

Buna ziua, va rog sa imi dati un sfat : in urma cu ceva timp eu si sotul meu am fost executati silit ; impreuna am avut 4 proprietati . eu nestiind de actul facut de sotul meu, am cerut in instanta partajarea bunurilor intre noi ; judecatoarea de la judec.sectorului 1 a considerat ca cele 4 proprietati aflate si in zone diferite , nu sunt partajabile dandu-i sotului meu toate proprietatile iar mie sulta din partea lui; am considerat ca am fost nedreptatita astfel ca am apelat la Curtea de Apel unde judecatoarea le-a impartit in mod egal : 2 prop.lui si 2 mie +sulta ; intrebarea mea este : care ar fi efectele intoarcerii executarii ? primele doua proprietati au revenit celui cu care sotul meu s-a judecat , iar celelalte doua au fost cumparate de doua pers diferite care probabil sunt considerate persoane de buna credinta . am vreo sansa impotriva celui care l-a executat pe sotul meu in vreun fel ? bineinteles ca sunt alte sume de bani , altfel ar fi decurs licitatia la momentul respectiv ; ma pot indrepta eu pe cale juridica impotriva acestui individ ? Astept sfatul Dvs .
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 10:24, 15 Martie 2013
In principiu codul de procedura civila va da dreptul sa solicitati intoarcerea executarii.

Insa sunt anumite termene, conditii si aspecte procedurale.

Nu pot sa va dau sfaturi pertinente, fara studierea intregului dosar de executare.

Oricum daca va adresati instantei colaborati cu un avocat care sa va indrume sau cel mai bine sa va reprezinte in dosare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta dupa executarea silita a bunurilor comune iliescuelena iliescuelena Buna ziua, varog sa ma ajutati cu un sfat : sotul meu a facut o hartie notariala cu cineva prin care raspundeacu bunurile personale pentru o anumita suma de ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe imobil in partaj sammy44 sammy44 Buna ziua. Anterior desfacerii casatoriei , s-a instituit sechestru asiguratoriu asupra imobilului in care locuim , proprietate comuna , datorita unor datorii ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care se poate opri o executare silita de catre cel executat ArABela44 ArABela44 Care sunt motivatiile pe care le poate aduce un proprietar care a cumparat de la cel executat o proprietate, dar care proprietar apare doar in momentul ... (vezi toată discuția)