avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amortizare tamplarie PVC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amortizare tamplarie PVC

Buna ziua.
Pe ce cod clasa se poate pune amortizarea unei tamplari din pvc cu sticla si pe ce durata?Eu am pus pe 3.1.1.1. si pe 2 ani.E ok asa?
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 12:35, 15 Martie 2013
eu zic ca trebuie sa modificati valoarea mijlocului fix si sa recalculati amortizarea noua , deoarece tamplaria pvc si geamul termopan modifica caracteristicile/parametri tehnici ai cladirii
si ar mai fi ceva: de facut un proces verbal de receptie a lucrarilor cu care sa megeti sa modificati valoare caldirii declarata la primarie pt. impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir si bon de consum anomarairam anomarairam Buna ziua, Societatea (cabinet medical-medic de familie) la care sunt contabil isi desfasoara achivitatea intr-un spatiu inchiriat. Luna aceasta a amenajat ... (vezi toată discuția)
Investitii Lielena Lielena Buna ziua, Suntem o regie in subordinea unei primarii. La controlul Curtii de conturi am fost acuzati ca am incadrat gresit la investitii lucrari de vopsire/ ... (vezi toată discuția)
Obligatie schimbare termopane eliama eliama Buna ziua, Asociatia de proprietari a blocului in care locuim doreste sa faca reabilitarea energetica a blocului anul viitor. Se impune proprietarilor ... (vezi toată discuția)