Pt nerespectarea unei sentinte def si irevocab ma pot adresa instantei? in baza carui articol? sau plangere la politie? la fel, ce art ? ma gandeam la abuz in serviciu, dar nu e cazul, pt ca nu e vb de functionar public. E vb de niste chelt de judecata pe care nu tre sa le platesc, cf sentintei, dar cu care reclamantul mi-a umflat factura. Nu am platit -o. Iar un xecutor nu cred ca are ce sa faca in ac. caz.
Va multumesc.
domnilor, este vb de chelt de judecata.scurt.reclamantul le-a platit ca el a cerut expertiza contabila , nu a avut dreptate, a cerut chelt si instanta nu i le-a dat. definitiv si irevocabil.reclamantului vad ca nu-i pasa de sentinta , abuzeaza si crede ca eu nu sunt atent si poate-i platesc factura. ce fac eu, unde ma duc ? daca justitia nu are putere, sa ma duc la politie? ma duc iar in instanta?care e baza legala? stiti sau nu stiti? nu va mai invartiti in jurul cozii. cum puteti spune sa astept executarea silita? pe ce baza sa-mi faca executare daca sentinta nu e in fav lui?
titlul a aparut asa dintr-o eroare, nu e vb de nicio hotarare executorie, nu am cerut chelt de judecata, p adversa a cerut si nu i-au fost aprobate, nu s-a inceput nicio executare. probabil din titlu s-a produs aceasta confuzie.imi cer scuze , de-abia acum am vaz ce scrie la subiect.