avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotârâre executorie. Discuții asupra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotârâre executorie. Discuții asupra cheltuielilor de judecatã cerute. Posibilitate contestație executare.

Pt nerespectarea unei sentinte def si irevocab ma pot adresa instantei? in baza carui articol? sau plangere la politie? la fel, ce art ? ma gandeam la abuz in serviciu, dar nu e cazul, pt ca nu e vb de functionar public. E vb de niste chelt de judecata pe care nu tre sa le platesc, cf sentintei, dar cu care reclamantul mi-a umflat factura. Nu am platit -o. Iar un xecutor nu cred ca are ce sa faca in ac. caz.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cporumbel , utilizator 16:01, 15 Martie 2013
domnilor, este vb de chelt de judecata.scurt.reclamantul le-a platit ca el a cerut expertiza contabila , nu a avut dreptate, a cerut chelt si instanta nu i le-a dat. definitiv si irevocabil.reclamantului vad ca nu-i pasa de sentinta , abuzeaza si crede ca eu nu sunt atent si poate-i platesc factura. ce fac eu, unde ma duc ? daca justitia nu are putere, sa ma duc la politie? ma duc iar in instanta?care e baza legala? stiti sau nu stiti? nu va mai invartiti in jurul cozii. cum puteti spune sa astept executarea silita? pe ce baza sa-mi faca executare daca sentinta nu e in fav lui?
titlul a aparut asa dintr-o eroare, nu e vb de nicio hotarare executorie, nu am cerut chelt de judecata, p adversa a cerut si nu i-au fost aprobate, nu s-a inceput nicio executare. probabil din titlu s-a produs aceasta confuzie.imi cer scuze , de-abia acum am vaz ce scrie la subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama asoc de proprietari iulicaoncescu iulicaoncescu Am o sentinta def si irevocab prin care eu nu trebuie sa platesc chelt de judecata in procesul pe care l-am avut cu asoc. Totusi, asoc mi-a bagat la plata ... (vezi toată discuția)
Chelt judecata introduse in chelt intretinere cporumbel cporumbel Am dat in judecata un proprietar pt restante. S-a facut si expertiza contabila platita de asoc (1000lei). Pt ca asoc nu a fost clara in calcule a fost nevoie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata Dumitru2009 Dumitru2009 Procesul civil avand ca obiect Ordonanta Presedintiala a hotarat admiterea cererii reclamantilor, eu fiind parte parata si s-a luat act ca nu s-au solicitat ... (vezi toată discuția)