Buna ziua!Am avut o executare silita pentru un credit .Numai ca hotararea a fost data la adresa pe care o aveam in buletin la data creditarii.Intre timp in satul unde locuiam s-au schimbat adresele,respectiv s-au dat nume strazilor(ulitelor) si numere noi locuintelor.Cand au venit cu executarea (care era pe vechea adresa)tatal meu nu le-a permis accesul,si i-a dat afara spunandu-le ca aceasta este adresa la care am locuit si acolo nu mai locuieste nimeni(el nici nu stia de creditul meu).Executorul l-a amenitat cu puscaria,iar batranul i-a dat un sut in fund si l-a scos din curte afara.Oare poate face puscarie pentru asta asa cum l-au amenitat autoritatile?
Daca executorul avea incuviintare pt executarea la acea adresa ( nu conteaza ca s-a schimbat numele si nr ), de a patrunde in incaperi etc, tatal dvs poate fi cercetat pt infractiune din categoria celor ce impiedica infaptuirea justitiei.
Art. 271
Nerespectarea hotărârilor judecătoreşti
Împotrivirea la executarea unei hotărâri judecătoreşti, prin ameninţare faţă de organul de executare, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, iar dacă fapta a fost săvârşită prin acte de violenţă, pedeapsa este de la unu la 5 ani.
Cred ca nu am fost prea clar.Adresa la care s-a dus executorul este adresa la care am locuit dar s-a schimbat intre timp.La aceasta adresa locuiesc parintii mei si repet, eu nu am niciun bun personal la aceasta adresa(totul,casa,terenul ,bunurile sant pe numele batranului).Apropo,hotararea judecatoreasca mai este valabila daca adresa din hotarare nu este corecta?
Hotararea judecatoreasca este temeinica si legala
Datele continute in hotarare sunt cele pe care dvs le-ati comunicat creditorului la momentul incheierii contractului de credit