avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru de mediu

As avea si eu o intrebare,in vederea platiri timbrului de mediu, am deja o decizie emisa cu vechea lege, iar eu daca merg sa o platesc peste 2 saptamani , platesc acea decizie deja emisa sau ma vor trimite sa scot alta cu noua lege in vigoare?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vidoqc , utilizator 20:22, 4 Iunie 2013
Ce să plătiţi? Decizia în ce sens este dată? Pentru înmatriculare fără plata taxei sau pentru restituirea taxei deja plătite?
Decizia e data pt inmatricularea masinii, si cu vechea lege platesc mai putin fata de noua lege,,iar eu o pot plati abia dupa 2 saptamani si intrebarea era daca merg sa platesc peste doua saptamani cu decizia emisa deja cu vechea lege, exista problema sa mi se zica sa scot alta decizie cu noua lege?
Vorbiţi de decizia de impunere emisă de organul fiscal? În acest caz apreciez că trebuie să solicitaţi un nou calcul. Este culpa dumneavoastră că nu aţi înmatriculat autoturismul la momentul emiterii deciziei sub vechea prevedere legală care, întâmplător, vă era mai favorabilă.
da! este decizia de impunere emisa de organul fiscal.Cum as putea sa mai am sansa sa platesc aceasta decizie emisa si favorabila pt mine,luni sau marti daca as plati-o as avea noroc sa nu fie programul INCA actualizat cu noua lege?Multumesc!
Aveti mare grija ca e posibil ca cei de la ANAF sa incaseze banii care sunt pe decizia de impunere(cu decizia asta doar mergeti la casierie, casiera doar incaseaza e posibil sa nu se uite ce platiti, pt ce etc) insa sa nu va fie acceptata de catre cei de la inmatriculari !!!
Si apoi sa stati cine stie cat sa va luati banii inapoi de la anaf, sa faceti alta calculare si sa platiti dupa legea noua.

Parerea mea este in primul rand sa mergeti la serviciul de inmatriculari sa vedeti cum apreciaza ei situatia.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)