avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunerea în termen dupa trecerea unui an de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunerea în termen dupa trecerea unui an de la momentul rãmânerii definitive a hotãrârii

mi s-a comunicat prin posta ca sunt executat silit intr-un proces in care s-a dat o hotarare in urma cu mai mult de 1 an si de care nu am stiut, pentru ca am fost citat la o alta adresa. Trecand termenul de 1 an in care pot formula contestatia in anulare si repunere in termen ce optiune imi ramane ?
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 07:27, 16 Martie 2013
Nu în cazul dvs hotararea fiind supusă executării, nu operează termenul de un an, puteţi formula contestatia.
va rog frumos imi puteti argumenta putin, cu referire la ceva articole de preferat. MULTUMESC ANTICIPAT.
317 -319 cod pr.civila din vechiul cod, nu cred ca mai necesita explicaţii.
in noul cod de procedura civila nu se mai prevede acest lucru, art. 506. Mie mi se aplica dispozitiile din vechiul cod avand in vedere faptul ca hotararea s-a dat in pe dispozitiile din vechiul cod ? Nu conteaza ca introduc cererea dupa intrarea in vigoare a NCPC ?
Articolul indicat de dvs priveşte executarea silita imobiliara, vânzarea prin licitaţie, nu are legătură cu contestaţia în anulare.

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare Martonze Martonze [quot] II. Hotararile instantelor de recurs mai pot fi atacate cu constestatie in anulare cand: - dezlegarea data este rezultatul unei greseli materiale ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare admisa. rejudecare recurs craciunfcristian craciunfcristian buna ziua. am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in cazul.... prima hotarare a venit de la judecatoria buftea cu recurs la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei hotarari judecatoresti marin_catalin marin_catalin unde pot depune un recurs la o hotarare judecatoreasca? am avut in 2011 un proces cu IPJ (implicat fiind si un intervenient) privind o contestatie a unui PV ... (vezi toată discuția)