Buna seara, am o intrebare daca ma poate ajuta cineva...,respectiv am formulat o contestatie in anulare impotriva deciziei irevocabile din recurs ptr. revendicare imobiliara la aceiasi instanta unde sa judecat recursul,temeiul contestatiei a fost art.318 cpc, si art.304 pct.7,9 cpc...,contestatia a fost respinsa intruca in actiune sunt motive de casare si nu numai greseli materiale si ca trebuia sa ma adresez unei instante superioare respectiv curtea de apel.
Intrebarea mea este daca pot formula o actiune de revizuire la curtea de apel si daca da atunci care decizie trebuie sa o atac ,cea din recurs sau ultima decizie prin care sa respins contestatia in anulare....:hm:
revizuirea cale extraordinara de atac pt. motive limitativ determinate de lege, se adreseaza insatantei a carei hot. se ataca si se judeca de inst. superioara.
faptul ca in recurs instanta mi-a solicitat extrase cf autentice care nu le-am putut depune atunci la dosarn ci ulterior cand am formulat contestatia in anulare,credeti ca in temeiul art.322 cpc,inst. superioara va trimite cauza spre rejudecare la tribunal...?
ce mai aveti de pierdut? incercati cu speranta ca se admit probele noi dac nu se considera ca aveati posibilitatea sa la aveti in cursul proc. anterioare.
Chestiunea in cauza este ca apelul sa judecat la judecatorie si nu la tribunal care are competenta materiala pentru imobile nationalizate,ma gandesc daca nu cumva instanta de recurs poate fi considerata in acest caz ca si instanta de apel,iar pe de alta parte instantele au dat si hotarari potrivnice,in care tribunalul sa pronuntat si pe fondul cauzei,invocand erori de judecata a primei instante....,chestii analitice nu gluma...,si unde ma gandesc ca am fost ,,consiliat ,,de un aparator care ma ajutat sa pierd,si ca ulterior sa aflu ca de fapt nu avea drept de practica in instanta,ci le semnam ca primaru si ma prezentam singur la termene.:hm: