Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

~ final discuție ~
 adryanb27	                   

de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune?
am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)
	                    adryanb27	                   

de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune?
am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)

Soferache	                   

Buna ziua ! De ceva timp lucrez ca sofer in Anglia cu atestat transport marfa Romanesc  iar in 2018 urmeaza sa îmi expire atestatul am inceput sa fac ... (vezi toată discuția)
	                    Soferache	                   

Buna ziua ! De ceva timp lucrez ca sofer in Anglia cu atestat transport marfa Romanesc  iar in 2018 urmeaza sa îmi expire atestatul am inceput sa fac ... (vezi toată discuția)

Nela cazacu	                   

Buna ziua. Agentul de la politie mi-a suspendat permisul de conducere fara sa fiu oprita in trafic, fara sa ma aflu in masina in momentul in care mi-a cerut sa ... (vezi toată discuția)
	                    Nela cazacu	                   

Buna ziua. Agentul de la politie mi-a suspendat permisul de conducere fara sa fiu oprita in trafic, fara sa ma aflu in masina in momentul in care mi-a cerut sa ... (vezi toată discuția)