avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atestat profesional pentru soferi transport marfa si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atestat profesional pentru soferi transport marfa si persoane CPC

Buna ziua, detin atestat profesional pentru soferi CPC, pe care este trecuta seria permisului de conducere.Intre timp mi-am schimbat permisul de conducere si nu mai am aceeasi serie, evident nici pe atestat nu mai este aceeiasi serie.ARR- ul refuza sa-mi schimbe atestatul ( prin refuza sa se inteleaga ca m-am inscris la examen, nu am vrut sa-l schim asa..) pe motiv ca detin deja unul valabil. Daca eu sunt oprit si primesc amenda ca nu corespunde seria de pe atestat cu cea de pe permis,cine este de vina ? Pot obtine o hartie oficiala de la ARR precum refuza sa dau examen ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:36, 17 Martie 2013
Puteti incerca, dar cred ca ARR-ul va va da o asemenea hartie oficiala.
Dupa parerea mea aveti doua posibilitati
1.- Dati ARR-ul in judecata si solicitati ca instanta prin hotararea ce o da sa oblige ARR-ul sa faca modificarea numarului permisului de circulatie pe atestat
2. - In cazul in care politia va amendeaza pentru neconcordanta numarului permisului de conducere pe atestat sa faceti plangere contraventionala si sa cereti instantei anularea procesului verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat cpi sau cpc? adryanb27 adryanb27 de ce nimeni nu poate sa dea un raspuns exact la aceasta chestiune? am cauta la dumneavoastra pe site dar nicaieri nu e spus un raspuns cert, cu litera de ... (vezi toată discuția)
Problema atestat transport marfa Soferache Soferache Buna ziua ! De ceva timp lucrez ca sofer in Anglia cu atestat transport marfa Romanesc iar in 2018 urmeaza sa îmi expire atestatul am inceput sa fac ... (vezi toată discuția)
Polițistul mi-a suspendat abuziv permisul pentru că nu i l-am prezentat, nefiind în trafic ci în fața secției de poliție. ce pot face în această situație? Nela cazacu Nela cazacu Buna ziua. Agentul de la politie mi-a suspendat permisul de conducere fara sa fiu oprita in trafic, fara sa ma aflu in masina in momentul in care mi-a cerut sa ... (vezi toată discuția)