avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile 2013
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile 2013

Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi spuneti daca ma pot incadra pentru a obtine fonduri? Va multumesc !
sunt multe axe de finantare, dar majoritatea se asteapta a fi deschise in curand. vedeti la ce domeniu va incadrati si elaborati proiectul de finantare ca atunci cand se deschide finatarea pt. ce doriti, sa fiti printre primii care il depun, ca altfel.....
va multumesc pt rapsuns. totusi, imi puteti recomanda o firma care sa ma ajute cu elaborarea proiectului. as prefera sa lucrez cu oamenii care stiu ce fac si au experienta pt a facilita lucrurile.
@florin-cons oportunitatile acelea multe de finantare nu exista, deoarece, daca lucrati in domeniu , stiti ca fondurile europene nu se acorda pentru infiintarea firmelor.Apoi deschiderea finantarilor nu prea va fi posibila din moment ce proiectele in evaluare plus cele evaluate depasesc finantarea.
Am rugamintea de a nu induce in eroare utilizatorul care doreste un sfat pertinent.
Multumesc.
Sa inteleg ca nu am nici o sansa sa prind aceste fonduri?
stimata doamna danacj exista proiecte pt. firme NOI INFIINTATE un ex. pt. dezv. rurala (afaceri in zona rurala), iar sfatul sa faca un proiect si sa fie pregatita sa-l depuna de la deschiderea axei de finantare avea in vedere tocmai faptul ca orice axa de finantare este limitata ca suma si termen de depunere si exista regula (pt. cele acceptate) primul venit primul servit. domnisoarei ii spun sa mai intrebe si pe altii ca sa se asigure cine si in ce o induce. oricum domnisoara elena sa nu credeti (fara a cerceta) in cei care va spun NU SE POATE ci in ceilalti care cauta o solutie la problema (fara a va asigura ca reusesc) si nu ma refer la mine, in speta nu sunt specialist dar am avut litigii cu autoritati ce sunt competente in finantari.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
sc vox legis corp srl, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Fonduri europene clinica medicala umana cornelteusdea cornelteusdea Pentru deschiderea unei clinici umane formata din Cab. MF,Cab. Interne,Cab.Pediatrie,Cab.Reumatologie,Cab Stomatologie,mai existra ceva masuri de finantare cu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)