avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene clinica medicala umana
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene clinica medicala umana

Pentru deschiderea unei clinici umane formata din Cab. MF,Cab. Interne,Cab.Pediatrie,Cab.Reumatologie,Cab Stomatologie,mai existra ceva masuri de finantare cu bani europeni,am discutat cu cineva si mi-a zis ca exista actualmente ceva masura de finatare in proportie de 100% impreuna cu ministerul de finante pe fondurile alocate pana in 2013.Proiectul se face pe opersoana fizica si apoi se va infiinta firma,construi,etc ,banii urmand sa se vireze intr-un cont,si pe toata durata proiectului va fi o comisie formata din 3 persoane(beneficiar,evaluator,)care vor raspunde de derularea proiectului.
Multumesc anticipat.
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cornelteusdea , utilizator 11:12, 5 Martie 2014
Solicitati persoanei respective care v-a informat despre schema aceasta, detalii. Eu personal nu cunosc sa se deruleze astfel de finantari.Pentru deschiderea unei clinici private trebuie sa cititi legislatia corespunzatoare si sa luati legatura cu Colegiul medicilor.
Proiectul de constructie doriti sa il faceti pe persoana fizica?
Unde doriti sa deschideti aceasta clinica?In mediu rural sau urban?
Momentan aceste programe europene sunt in dezbatere si posibil ca dupa jumatatea anului sa apara detalii
multumesc anticipat danacj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile 2013 elenastan1019 elenastan1019 Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare dendy_23mai dendy_23mai buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)