avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia din germania cu parintii divortati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia din germania cu parintii divortati

Buna ziua , sunt o mamica care are in intretinere o minora de 14 ani .Intrebarea mea este urmatoarea: in urma divortului minora mi-a fost incredintata mie definitiv si irevocabil , tatal fetei (fostul sot) este stabilit in Germania ,iar eu vreau sa stiu daca fetita mea poate beneficia de alocatia de stat din Germania ? In caz ca este posibil acest lucru ma intereseaza si documentatia necesara pentru a solicita aceasta alocatie.In speranta ca ma poate ajuta cineva , va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Caut un avocat care sa faca dreptate pentru o fetita care nu are nici o vina maria.monica38 maria.monica38 acum 12 ani am deschis un proces de divort pe care nu l-am castigat chiar daca aveam certificat medici legal ca sotul m-a strins de gat,poate din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Copilul are dreptul să beneficieze de alocatia primită de părintele biologic care lucrează în germania? RamonaRomanescu RamonaRomanescu Buna ziua. Fostul meu soț lucrează in Germania cu contract de munca legal și primeste alocație pentru fetita noastră. L-am întrebat de ce nu ii da fetei ... (vezi toată discuția)
Plecare din romania cu un minor tsimona tsimona BUNA,CINE MA POATE AJUTA SA IMI SPUNA,,,AM DIVORTAT SI AM O FETITA DE 2ANI MIA FOST INCREDINTATA MIE DEFINITIV..EU AS DORI SA PLEC IN ITALIA CU FETITA SI ... (vezi toată discuția)