Poate vi se va parea ilara intrebarea sau intreaga poveste, insa ma vad nevoita sa v-o spun pentru a ma putea indruma!
In luna mai anul trecut casa mea a fost distrusa de un incendiu.Nu asta face subiectul discutiei, ci faptul ca un vecin ne-a imprumutat drujba sa, pentru a il ajuta pe sotul meu sa construiasca acoperisul. Vecinul respectiv a plecat in Germania si mama sa a venit si ne-a luat drujba. Ulterior, la intoarcerea vecinului in tara, acesta a pretins ca drujba sa este stricata, si ne-a adus-o sa o reparam. Problema e ca ne`a adus cu totul alta drujba, deci nu aceea pe care a folosit-o sotul meu, practic distrusa, avand pretentia sa o reparam. Costurile reparatiei sunt asemeni unei drujbe noi, iar in momentul de fapta nu avem resursele financiare pt a le suporta. Problema e ca suntem amenintati cu trimiterea in judecata de catre mama proprietarului drujbei, si sincer as vrea sa stiu ce sanctiuni riscam. Va multumesc tare mult!
Conform norme in vigoare reclamantului ii revine obligatia sa motiveze plangerea,sa probeze acuzele,respectiv ca bunul imprumutat este acelasi cu acela pretns defect
Mizerie porumbei
Iael
Intr-o casa alaturata al carei acoperis este degradat au patruns o multime de porumbei .Problema este ca din aceasta cauza in curtea mea e permanent o mizerie ... (vezi toată discuția)