gabrielmihaiilinca 
	    	Utilizator

gabrielmihaiilinca 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 toma ioan bogdan	                   

Buna ziua
In octombrie 2008 am depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice peste limita legala.
Dupa testarea cu etilotestul si recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)
	                    toma ioan bogdan	                   

Buna ziua
In octombrie 2008 am depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice peste limita legala.
Dupa testarea cu etilotestul si recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)

SkippyX	                   

Buna, as avea o intrebare pentru dumneavoastra daca sunteti draguti sa imi raspundeti. Acum 3 ani am fost prins beat la volan , am fost testat cu aparatu ... (vezi toată discuția)
	                    SkippyX	                   

Buna, as avea o intrebare pentru dumneavoastra daca sunteti draguti sa imi raspundeti. Acum 3 ani am fost prins beat la volan , am fost testat cu aparatu ... (vezi toată discuția)

dessa	                   

In cazul in care am avut o alcolemie 0,73 alc.pur in aerul expirat si sa intocmit dosar penal,pot sustine reexaminarea,pana la solutionarea dosarului in ... (vezi toată discuția)
	                    dessa	                   

In cazul in care am avut o alcolemie 0,73 alc.pur in aerul expirat si sa intocmit dosar penal,pot sustine reexaminarea,pana la solutionarea dosarului in ... (vezi toată discuția)