avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Complicatii incredibile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Complicatii incredibile

:Am cumparat o proprietate -casa +teren 4000m-in anul 2005, cu contract v.-c. la notar ,intabulare ,totul inregula. De aici incep complicatiile .Am aflat la cateva luni ca cel care mi-a vindut era mostenitor cu o cota de 7/8 cealalta cota de 1/8 fiind detinuta de unchiul sau .Fiind in relatii proaste cu unchiul sau ,ca sa dezbata succesiunea mai repede si sa-si vanda partea a folosit o procura falsa la notar -procura din care resea ca il reprezinta si pe unchi..S-a facut succesiunea i sa lasat unchiului cota de 1/8 iar mostenitorul mi-a vindut cota sa de 7/8mie.In 2006 am vindut si eu 2000 de m.pentru ca aveam nevoie de bani se continui lucrarile la casa (am cump. la rosu) cel caruia am vandut a inceput si el o casa a bagat apa curent etc.In anul 2007 se prezinta la noi (eu si cel caruia i-am vindut 2000m) o persoana care ne-a prezentat o chitanta de mana (inscris sub semnatura privata zice el )pe care a incheiat-o cu bunicul celui care mi-a vandut mie ,in anul 1991,subliniez 1991 , si cu care -zice a el - nu a mai apucat sa faca nimic deoarece la citeva luni dupa ce a facut-o bunicul a murit.De atunci din1991 acesta nu a intreprins nimic pana in 2007 cand a venit la noi si ne-a aratat chitanta , dupa care a intentat proces (actiune in constatare ) impotriva celui care mi-a vindut mie si unchiului sau.Am intervenit si eu si cel caruia am vandut eu in acest proces.aratand ca noi avem acte de v.-c. La acest proces nu s-a prezentat nici nici unchiul nici mostenitorul (cel care mi-a vandut mie.) .....Complicata situatie ....Ce consecinte ar putea avea asupra mea si a celuia caruia am vandut eu acest proces ? Sunt foarte stresat din cauza acestui proces .....Sper ca am fost cit de cit inteles cu atatea complicatii
Intre timp expertul topograf a raspuns cererii judecatorului -daca se suprapune suprafata revendicata de reclamant cu suprafata detinuta de mine cu acte -si spune ca nu se suprapune dar a intocmit un plan de situatie tocmai pe suprafata de teren detinuta de mine .Practic se contrazice in acte si cred ca o face intentionat altfel as spune ca e incompetent .Daca nu se suprapune de ce a facut planul de situatie -schita - pe terenul meu ?ce urmareste ? si eu ce as putea sa fac ? sa aduc obiectiuni in continuare si sa arat ca se contrazice el insusu in acte ?Nu credeam s-o vad si pe asta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan abdae abdae comform expertize topografice ceruta de instanta dupa cum mi-am dat eu seama s-a constata o necorelare a schitelor topo care sant destul de incurcate adica cel ... (vezi toată discuția)
Intabulari suprapuse musteataflorin musteataflorin Buna seara Am si eu o problema cu o intabulare a unui teren extravilat suprapus peste un teren vecin, efectiv suprapunerea este de max 49 cm ipotenuza (in ... (vezi toată discuția)
Poate sa aiba cistig de cauza in defavoarea mea? atomol atomol Inanul 2000 am cumparat o proprietate un teren intravilan de 1800  m cu acte in regula adica  contract de vinzare cumparare prin notariat intabulare cadastru ... (vezi toată discuția)