avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva bunkeraj
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva bunkeraj

Nava fluviala apartinind armator din ue,cod tva, se aprovizioneaza cu combustibil de la agent economic roman. Acesta factureaza combustibilul cu tva unei firme romanesti de agenturare care la rindul ei trebuie sa refacturze combustibilul catre armator.Operatiunea respectiva reprezinta achizitie si livrare de bunuri (combustibil) sau se incadreaza la servicii efectuate de agent pentru nava?
Refacturarea de combustibil catre pers impozabila din ue se face cu tva avind in vedere locul prestarii si modul de incadrare a operatiunii sau se trateaza ca si serviciile prestate navelor maritime - art.143 al 1 lit h? Fara decl 390?

Alte discuții în legătură

Tratament fiscal alimentare nave cu combustibil augura augura Nava apartinind Garzii de coasta din Romania se aprovizioneaza cu motorina din Grecia. Furnizorul din Grecia factureaza motorina agentului navei din ... (vezi toată discuția)
Incadrare serviciu augura augura -un agent economic din bulgaria,platitor tva, aprovizioneaza cu combustibil o nava din serbia. factura o intocmeste pe numele agentului intermediar din romania ... (vezi toată discuția)
Alimentare combustibil augura augura Va rog ,poate ma ajuta cineva sa gasesc solutie pentru urmatoarele situatii: 1. Pers juridica ,platitoare de tva primeste pe numele ei factura de prestari ... (vezi toată discuția)