avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla vesti despre un prieten arestat in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla vesti despre un prieten arestat in Brazilia, in 2011?

Un prieten a fost arestat in 2011 in Brazilia si de atunci nu mai stiu nimic de el. Din nefericire nu pot lua legatura cu familia lui si ma intreb: cum as putea sa aflu cel putin daca mai traieste ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:36, 21 Martie 2013
Vi s-a raspuns aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
anul trecut.
Mai mult de-atat nu cred ca va poate spune nimeni, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa pentru trafic de droguri godless godless Buna. Cum as putea afla ce pedeapsa a luat cineva arestat in Brazilia pentru trafic de droguri, avand in vedere ca sunt doar prietena cu acea persoana? Daca ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un marocan in romania missuri missuri Buna ziua!As dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare (pentru amandoi)pentru o casatorie in romania cu un cetatean marochin si in cat timp isi poate lua ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu european - executare silita in elvetia? allessia6 allessia6 Va rog sa ma ajutati sa aflu cum pot pune in aplicare o hotarare de executare silita pentru pensie alimentara , daca cel caruia trebuie sa ii fie aplicata ... (vezi toată discuția)