avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistentul personal poate avea inca un loc de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistentul personal poate avea inca un loc de munca?

Imi spuneti va rog, daca sunt asistent personal pentru un bolnav, angajata cu carte de munca, cum as mai putea lucra si altundeva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 22 Martie 2013
Daca timpul va permite puteti sa va angajati si in alte activitati. Angajati-va oriunde. Nimeni nu va opreste. Important este sa gasiti de munca si sa faceti fata sarcinilor.
Angajarea o face angajatorul pe baza de contract individual de munca cu norma intreaga sau cu timp partial. In functie de calificarea dumneavoastra si de nevoile angajatorului puteti lucra si pe baza de contract civil, conventie civila sau zilier.
Potrivit art.35 C.mun., orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea, cu exceptia situatiilor in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal Andradavid Andradavid Bună ziua, dacă lucrez ca asistent personal la tatăl meu (am grija de el ) pot sa mai lucrez și în alta parte cu 4 ore? (vezi toată discuția)
Contract de muncã magyari susana magyari susana pot sa lucrez in invatamantul superior cu norma intreaga, cu contract de munca pe termen nelimitat și la o agentie de apa-canal pe o functie de conducere, ... (vezi toată discuția)
Cim doruletzu doruletzu POT SA LUCREZ CU DOUA CONTRACTE DE MUNCA UNUL FULL-TIME SI ALTUL PART-TIME .VA MULTUMESC. (vezi toată discuția)