avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul vechime in munca

Buna ziua!
Va adresez rugamintea de a ma sprijini in ceea ce priveste perioadele care se iau in calcul la stabilirea vechimii in munca, pentru a se ai sa imi comunicati daca perioada in care am cotizat potrivit Legii 19/2000. in calitatea de asociat unic al societatii mele,pe baza declaratiei de asigurat (am platit din propriile fonduri asigurarile de pensie, de sanatate, pentru indemnizatii de boala), se ia in calcul la stabilirea vechimii in munca.
Daca se poate, va rog sa ma indrumati dandu-mi si cadrul legal (lege, articol)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:26, 21 Martie 2013
Pentru acea perioada nu exista astfel de prevederi ... de la 1 decembrie 2006 au aparut ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 76, pensie anticipata partiala miihaiiconstantin miihaiiconstantin Daca un viitor angajat este nascut in mai 1952 si are 33 ani vechime, angajatorul poate beneficia de Legea 76/2002 cu: un nr. de ... someri inregistrati in ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca / pensii razvand86 razvand86 Buna ziua, as avea si eu o intrebare scurta la care sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Stiu ca incepand cu 2011 s-a renuntat la carnetele de munca. In ... (vezi toată discuția)