avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie sau fals?Asta e intrebarea!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie sau fals?Asta e intrebarea!

Va rog sa-mi spuneti ce credeti despre situatia in care sunt.Astfel: Am lucrat o perioada de timp la un angajator,figuram in Revisal,dar mi s-a comunicat sa plec.Eram in perioada de proba,stiu ca nu trebuie sa justifice hotarirea.M-am angajat in alta parte,am lucrat si acolo pina cand firma a inceput sa aiba probleme si,din nou fara servici:((.Stiind ca ma incadrez in randul celor care pot primi somaj am solicitat angajatorului anterior documentele legale (si drepturile salariale la zi).Pe scurt,nu am obtinut hartiile si am sesizat ITM-ul.Raspunsul? "Ati plecat din firma cu demisia in baza art 55.b!!!". Fac mentiunea ca nu am semnat nici o cerere de demisie,nu am primit nici o decizie de incetare a activitatii,nimic! Cum 55.b?
Ce ma sfatuiti sa fac,mi se pare halucinant ce mi se intampla? Va multumesc anticipat.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim m_3 m_3 Buna ziua. In urma cu aproximativ o luna am depus o cerere de demisie la firma de contabilitate cu care lucreaza angajatorul. Nici pana astazi angajatorul nu ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului de munca dorianztd dorianztd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ,acum cateva luni am incetat contractul de munca cu vechiul meu angajator,intre timp m-am mutat in alt oras,si acum mi-am ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca andreea_roxana andreea_roxana buna ziua, pe 22 ianuarie mi-am dat demisia de la locul de munca si nu am primit nici acum decizia de incetare. imi puteti spune daca este un termen limita de ... (vezi toată discuția)