avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajari in zile de weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajari in zile de weekend

Buna ziua.
Se pot face angajari, respectiv transmite revisalul in zilele de sambata sau duminica?
Trebuie sa fac urgent o angajare, si o pot face numai sambata, cu prima zi de lucru duminica.
Imi da voie inspectia muncii sa transmit revisalul in zilele normale de repaus, sau este blocat site-ul?

Cel mai recent răspuns: Cislariu_Gica , utilizator 10:55, 22 Martie 2013
Da, este posibila transmiterea REVISAL-ului in aceste zile invocate de dvs ...
Va multumesc pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata,pontaje,revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o problema,nu stiu cum sa trec angajatii care au cim la 4h /zi de Luni pana vineri dar ei lucreaza si sambata si duminica pe ture.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Angajare incepand cu data de 01.01.2012 kittycriss kittycriss Buna. Am si eu o intrebare. Trebuie sa fac o angajare incepand cu data de 01.01.2012. revisalul trebuie sa-l transmit cu o zi inainte de inceperea activitatii ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)