avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... La Procedura civila ce carti imi sugerati?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

La Procedura civila ce carti imi sugerati?


La Procedura civila ce cartii imi sugestionati?Eu am cumparat la P.p fise de Udroiu si este buna din punctul meu de vedere.
va sugerez sa cumparati tot ce apare pe proceduru civila. astfel aveti mai multe opinii si impreuna cu opinia dvs poate 'iesi' ceva mai temeinic..
i
carti - nu "cartii". - probabil ceva de gramatica mai intai.

Nu va aruncati momentan la procedura civila sa cumparati orice. Deleanu de exemplu e prea complicat pentru studenti.
Nu luati comentarii pe articole, nu va ajuta cu nimic pentru examene.
Cunoscand stilul, recomand Mihaela Tabarca. Cartea e in curs de aparitie. Pe vechea reglementare avea cea mai buna abordare pentru studenti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
Mihaela Enache, Avocat
MAI MULTE OPINII TE OBILGA SA ALEGI..si in consecinta sa te gandesti
recomandarea dvs cum ca tabarca e...buna presupune o insusire de opinie si ..nu-i bun asa:)
Depinde si pentru ce te pregatesti. Dupa numele folosit ca user.. as banui ca te pregatesti pt SNG. Pentru SNG esential e codul.Suplimentar si eu tot Tabarca recomand pentru ca e schematica si cu un stil asemanator fiselor lui Udroiu de pe penal. Deleanu povesteste mult si e mai potrivit pentru INM si Barou.
Va multumesc pentru recomandare si imi cer scuze pentru greseala.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm carmensilvia carmensilvia buna! poate cineva sa imi recomande niste carti, tratate, manuale din care sa invat pt admiterea la INM?? de exemplu pt contracte, succesiuni nu exista nimic ... (vezi toată discuția)
Materiale de studiu aleb aleb Salut tuturor! Eu am terminat anul acesta la UBB Cluj si vreau sa ma pregatesc pentru examenul de anul viitor. Am tot auzit discutii despre autorii agreati in ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)