Gilia_stud 
	    	Utilizator

Gilia_stud 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 aleb	                   

Salut tuturor! Eu am terminat anul acesta la UBB Cluj si vreau sa ma pregatesc pentru examenul de anul viitor. Am tot auzit discutii despre autorii agreati in ... (vezi toată discuția)
	                    aleb	                   

Salut tuturor! Eu am terminat anul acesta la UBB Cluj si vreau sa ma pregatesc pentru examenul de anul viitor. Am tot auzit discutii despre autorii agreati in ... (vezi toată discuția)

marinescum	                   

Va rog frumos poate sa imi spuna cineva bibliografia la toate cele 4 materii ce se vor da la examen? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
	                    marinescum	                   

Va rog frumos poate sa imi spuna cineva bibliografia la toate cele 4 materii ce se vor da la examen? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)

lyl02	                   

Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM.
Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
	                    lyl02	                   

Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM.
Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)