avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii banci

buna, s-a facut un imprumut acum 5-6 ani de nevoi personale fara ipoteca(pers in cauza are proprietate) nu s-a mai platit de circa 2ani rata creditul a ajuns la firma de recuperare,a discutat cu firma respectiva dar nu au ajuns la nici un rezultat .Ce se poate intampla?il pune sa plateasca niste restante care ca sunma sunt foarte mari si nu isi permite .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:26, 25 Martie 2013
Va ajunge sa fie executat silit, daca are bunuri de valoare in proprietate, e de rau pt el, creditorul nu se va limita la poprire pe salariu ( care nu poate depasi 1/3 in cazul unui singur creditor) , ci va cere si executarea bunurilor.
daca este casatorit iar casa nu este bun comun si divorteaza de sotia sa si ii da casa pe numele ei dar stau incontinuare impreuna ca oricum vor sa divorteze .
:D adica sa ramana si pe strazi si dator ? Da, poate face asta daca vrea. Chiar daca acea casa nu e bun comun si nu va face obiectul unui partaj, se pot gasi solutii pt a-si improprietari nevasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie SOLTAN SOLTAN Buna ziua, In anul 2007 ca mai tot romanul am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca,de acei bani beneficiind mama mea ... (vezi toată discuția)
Credit bancar restant contractat de fosta sotie alfred66 alfred66 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Acum cativa ani sotia a contractat doua credite de nevoi personale cu buletinul, fara ipoteca, bani pe care ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor va rog- datorii la banca petre059 petre059 Sunt divortat de sotie si am datorie la banca.Deocamdata stau tot cu sotia si nu am facut nici partajul,banca ma poate executa silit atata timp cat nu este un ... (vezi toată discuția)