avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa - pot adãuga coduri CAEN?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa - pot adãuga coduri CAEN?

Am un pfa (inchiriez casute camping), si as vrea sa deschid si un magazin cu materiale de constructii. Imi spuneti va rog daca as putea sa adaug coduri CAEN, si sa mai am un punct de lucru? Stiu ca daca am PFA, nu pot avea si II, dar SRL nu as vrea sa deschid. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:18, 25 Martie 2013
se poate adauga cod Caen, mergeti la ONRC si veti completa o cerere in acest sens.Gasiti detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru - coduri caen qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua, Doresc sa deschid un punct de lucru si am cateva nelamuriri: - am gasit toate actele necesare pe onrc dar pe un alt forum am citit ca pe langa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Coduri caen diverse activitati lucian2peu lucian2peu buna seara, va rog sa ma ajutati sa aflu codurile caen pentru urmatoarele activitati: - livrare la domiciliu (colete gen transport pentru produsele de pe un ... (vezi toată discuția)