avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Contul 711 in calculul impozitului pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Contul 711 in calculul impozitului pe profit

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca in luna decembrie am sold debitor in contul 711,cum calculez impozitul pe profit(venituri totale-rulajul ct.711+soldul debitor ct.711 dec.,ma refer doar la partea de venituri).Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 19:49, 25 Martie 2013
Pentru o edificare mai clara,completati un formular 20(contul de profit si pierdere)din situatiile financiare anuale 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit profit sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca in cazul unui sold debitor a ct.711 acesta sa fie scazut din total venituri(ex. total venituri 500,ct.711 ... (vezi toată discuția)
Regularizare impozit eveevelina eveevelina Buna seara, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema pt ca sunt tare incepatoare: la nivelul trim.III am declarat prin D100, impozit ... (vezi toată discuția)
Bilant ,balanta si 711 marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. Revin la topicul de ieri ref. la 711 si 121cu urmatoarea intrebare; -in bilant ,in contul de profit si pierdere unde se evidentiaza ct ... (vezi toată discuția)