avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit restant la banca- actiune revocatorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit restant la banca- actiune revocatorie

buna seara
in urma cu 5 ani am luat un cerdit de la banca ,credit de nevoi personale,dupa ce au murit parintii am dezbatut succesiunea si am intrat in posesia casei pe care am vandut-o in urma cu 3 ani.daca vreodata intru sub incidenta executarii silite pentru ca nu mai pot platii ,executarea se va face si pentru casa pe care am vandut-o in urma cu trei ani.
am mai vazut un mesaj asemanator pe forum la nu a raspuns nimeni.
multumesc pentru raspuns,oricare ar fi
Nu, daca ati vandut-o, executorul nu are cum sa se indrepte asupra ei ca nu o mai aveti in proprietate.
De cand n-ati mai platit creditul ?
din februarie 2012
Teoretic ei pot sa ceara actiune revocatorie. Doar teoretic. Niciodatqa nu vor putea dovedi ca vanzarea s-a facut cu rea intentie in dauna creditorului. Adica ati planuit cu 3 ani in urma sa nu platiti peste 2 ani, prin urmare sa va vindeti casa. In schimb ei vor putea executa bunurile aflate actualmente in posesia dvs, cat si veniturile pe care le realizati, in limita legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar neplatit- actiune pauliana pt alt imobil vulpitzarea vulpitzarea Am facut un credit ipotecar pe o perioada destul de lunga. Ipoteca s-a pus pe casa unei nepoate. In momentul de fata locuiesc in casa ipoteca, deoarece casa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez pentru a nu pierde casa datorita ratelor la banci cneazzu cneazzu buna seara eu si sotia mea avem un apartament luat prin credit ipotecar.Titular de credit este sotia iar eu girant ipotecar. Eu mai am si alte credite la ... (vezi toată discuția)
Incercare de fraudare creditor. bogosianu bogosianu Un debitor a primit citatie pentru plata unui debit. Deditorul urmareste sa vanda garsoniera inainte de a junge in instanta. Actiunea revocatorie are efect ... (vezi toată discuția)